Ambulante begeleiding via Jayda CC nu ook in Utrecht West

Na recent een contract getekend te hebben met Regio Rivierenland, heeft Jayda CC te horen gekregen dat ook de samenwerkende gemeenten in “Utrecht West” met Jayda CC in zee willen. Hartstikke goed nieuws dus!

De afgelopen weken heeft Jayda CC ten behoeve van het contract met Utrecht West – naast een gesprek met de betrokken gemeenten – alle benodigde documenten aangeleverd. Met als positief resultaat dat wij met ingang van heden ook ambulante begeleiding bieden in Woerden, Stichtse Vecht en De Ronde Venen (inclusief onderliggende plaatsen van deze gemeenten).

Het betekent dat Jayda CC in steeds meer plaatsen actief is en wordt. Zo zijn wij naast Utrecht West en Rivierenland ook zeer actief in Zuid Oost Utrecht (Bunnik, Zeist, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede) en in Amersfoort en Veenendaal.

Zorgcoördinator Frans Haarsma geeft aan dat groei geen doel op zich is. “Het kan en mag nooit ten koste van de kwaliteit gaan. Daar zullen wij altijd voor blijven waken. Maar het is natuurlijk geweldig dat wij nu ook van betekenis kunnen zijn voor bewoners in Utrecht West. Tot nu toe moesten wij bewoners uit deze plaatsen teleurstellen als ze via de gemeente ambulante begeleiding van ons wilden ontvangen. Door dit contract kunnen onze begeleiders en coaches nu ook in deze gemeenten enthousiast aan de slag. Zonder wachtlijsten en met hart en oog voor de cliënt” aldus Frans.

Jayda CC heeft specialisten op het gebied van o.a. autisme, hoog-gevoeligheid, verslaving(en), gedragsproblematiek, jeugd, GGZ en vluchtelingenbeleid. Onze medewerkers zijn MBO, HBO en universitair geschoold en hebben brede ervaring. Heeft u vragen over Jayda CC neemt u dan s.v.p. contact op via: info@jayda-cc.nl of bel op 06-18223236 of vul het contactformulier in op de website www.jayda-cc.nl

Recent nieuws