16 mrt 2020

BY: Monique Verloop

non-featured

Comments: Geen reacties

Betreft:

Coronavirus

In Nederland zijn op dit moment meerdere mensen besmet met het coronavirus. Bij Jayda CC volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD Regio Utrecht. Deze houden we nauwlettend in de gaten. In deze brief vindt u informatie en voorzorgsmaatregelen met als doel verspreiding van het virus te voorkomen.

Jayda CC vindt het belangrijk om u te blijven bezoeken en contact met u te onderhouden. Indien uw vaste begeleider/coach echter (verkoudheids)klachten en/of koorts heeft zullen wij het bezoek echter uitstellen. Dit is ook van toepassing indien u zelf (verkoudheids)klachten en/of koorts heeft. Informeer uw begeleider/coach hier s.v.p. tijdig over en bespreek met elkaar op welke (andere) wijze contact eventueel wel plaats kan vinden.

Het kan zijn dat u in deze moeilijke periode juist behoefte heeft aan extra ondersteuning. Bijvoorbeeld dat u extra (telefonisch) contact met ons wilt. Of dat u advies nodig heeft of hulp bij het doen van boodschappen. Hier staan wij als Jayda CC uiteraard voor open. Schroom niet om dat bij uw begeleider/coach aan te geven.

Zekerheidshalve bijgaand de landelijke instructies om verspreiding van het virus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geen handen schudden.

Wij hopen u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. De ontwikkelingen over het coronavirus volgen zich snel op. Indien nodig zullen we u nader informeren.

Met vriendelijke groet,

 

Monique Verloop

Directeur Jayda CC

Facebook
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!