CLAUDIA BEEN

Claudia werkt binnen Jayda CC in de functie van gedragswetenschapper. Door haar opleiding tot orthopedagoog is zij gespecialiseerd in het verbeteren van de ontwikkeling van kinderen, jongeren en gezinnen. In haar loopbaan heeft zij daarnaast ook ervaring opgedaan met de diagnostiek en behandeling/begeleiding van volwassenen.

In haar werk vindt Claudia het belangrijk om goed samen te werken en prettig contact te onderhouden. De cliënt en iedereen om die persoon heen heeft namelijk hetzelfde doel: groeien en die groei vasthouden. Om dit te bereiken, vindt Claudia het belangrijk om verder te kijken dan het gedrag alleen. Waarom loopt de cliënt vast in zijn/haar ontwikkeling? Welke zaken houden deze problemen in stand? En hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de cliënt straks weer zonder professionele hulp verder kan in zijn/haar ontwikkeling?

Claudia zal soms direct samenwerken met cliënten. Maar zij zal vooral op afstand met cliënten werken door de ambulant begeleiders/coaches van Jayda CC te adviseren. Deze adviezen zijn op maat en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Naast haar werk bij Jayda CC werkt Claudia als docent op Hogeschool Saxion voor de opleiding Toegepaste Psychologie. Hier geeft zij haar passie voor het vak door aan toekomstige hbo psychologen.