Met Time of Your Life aan de slag bij Jayda CC!

 

Milou Visser heeft de afgelopen maanden meegedaan aan het Project Time of Your Life (TOYL¹). Hierin worden jongeren in de leeftijdscategorie van 14-27 jaar door Jayda CC gecoacht en wordt op zoek gegaan naar een passende plek voor hun maatschappelijke diensttijd (MDT). Milou voerde haar MDT bij Jayda CC zelf uit en kreeg door de indruk die zij maakte een baan aangeboden van Jayda CC.

Milou is erg blij met de kans en de baan die zij via TOYL heeft gekregen. “TOYL heeft me de mogelijkheid geboden om samen met mijn coach Sidney Janssen van Jayda CC mijn talenten te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor mijn toekomst. Geweldig dat dit nu geresulteerd heeft in een mooie administratieve baan bij Jayda CC met doorgroeimogelijkheden”.

Coach Sidney Janssen kijkt met grote tevredenheid terug op de “Time of Your Life” van Milou. “Milou is door TOYL krachtiger geworden en heeft haar droom, waar ik met iedere jongere in dit project naar op zoek ga, uit laten komen. Waar ik andere jongeren match aan diverse projecten, organisaties en werkgevers, was dit traject voor mij extra bijzonder omdat Milou haar MDT bij mijn eigen organisatie uitvoerde”. 

¹ Time of Your Life is een initiatief van het Expertisecentrum William Schrikker, TOP Groep en MVO Solutions.

Recent nieuws