ROSANNE WESTER

Rosanne Wester heeft als opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening gedaan, de docentenopleiding omgangskunde afgerond en is SKJ geregistreerd. Rosanne is een mensen mens, open, nieuwsgierig, houdt van actie en om in de natuur te zijn.  Ze is positief ingesteld, creatief en houdt ervan om samen met de ander op zoek te gaan naar oplossingen die laagdrempelig en haalbaar voor dat moment zijn.

Ze heeft een aantal jaren les gegeven op voortgezet speciaal onderwijs voor kinderen met TOS. Gewerkt als woonbegeleidster voor studenten met Autisme. Naast het les geven heeft ze gewerkt als pleegzorgbegeleidster en was ze actief als studieloopbaanbegeleidster voor studenten van de ICT opleiding die extra ondersteuning konden gebruiken. Ze heeft veel werk ervaring opgedaan met kinderen en jongeren met Autisme en met gezinnen met opvoedvraagstukken.

Rosanne heeft ooit in een lastig moment in haar leven haar vader gebeld, die zei “kijk even omhoog”. “zie je die wolk?”, “zoals deze wolk komt, gaat deze ook weer weg”. “En komen er misschien wel kleine(re) wolkjes, blauwe lucht of zelfs een zonnestraal voor terug”. 

“Met o.a. bovenstaande persoonlijke metafoor die ik heb meegekregen in het leven heb ik zelf mijn rugzak aardig weten te vullen met kennis en handvaten waarbij ik hopelijk van betekenis kan en mag zijn voor de ander.”