SEBASTIAAN SLOKKERS

Sebastiaan heeft de opleiding pedagogiek afgerond met als afstudeerrichting ontwikkelingspsychologie en ambulante & residentiële hulpverlening. Hij is een doorgewinterde hulpverlener en een op en top professional die zijn hart gevolgd heeft: mensen helpen!

Sebastiaan heeft een sterk ontwikkeld empathisch en analytisch vermogen en kan zijn theoretische kennis goed vertalen naar de praktijk. Hij is zeer actief en verbreedt graag zijn kennis. Zo is hij ook systeemtherapeut, EMDR-therapeut en heeft hij tevens de opleiding tot vertrouwenspersoon afgerond.

Sebastiaan houdt van uitdagend werk waarin zijn creativiteit vereist wordt. Hij is zeer flexibel en adequaat. Cliënten en collega’s omschrijven hem als passievol, doelgericht en praktisch. Als iemand die open staat voor nieuwe werkwijzen en er altijd vol voor gaat.

Sebastiaan is iemand die niet oordeelt, niets gek vindt en graag met (complexe) hulpvragen aan de slag gaat. Hij vindt het belangrijk om er voor mensen te zijn, samen te kijken wat er aan de hand is en gericht op de wensen van de persoon aan een oplossing te werken.

 

                   “Niet oordelen is de ander toestaan mens te zijn”