Abdels opleidingsachtergrond is Maatschappelijk Werk en Dienstverlening/Social Work. Zowel tijdens als na zijn opleiding heeft Abdel met diverse mensen mogen werken binnen het sociaal domein. Recent heeft Abdel zijn kennis en horizon nog verder verbreed door het volgen van een intensieve cursus Participatiewet en een opleiding WMO.

 

Abdel heeft veel ervaring met het voeren van (regie) gesprekken, kan zich uitstekend verplaatsen in een ander en hierbij de juiste methodieken toepassen om de gewenste resultaten te bereiken. Abdel is zeer ervaren in het begeleiden naar werk, stages en/of scholing op zowel individueel als groepsniveau. Hij werkt veel met jeugd/jongeren, vluchtelingen, mensen met een verstandelijke beperking en groepen omtrent arbeidsmarkttoeleiding en re-integratie.

 

Abdel is een op en top professional met analytische en coachende/motiverende kwaliteiten. Die flexibel, geduldig en initiatiefrijk is. Die graag met mensen omgaat en makkelijk contacten legt. Hij heeft goede (interculturele) communicatieve vaardigheden en is zeer klant- en resultaatgericht. Abdel is naast zijn werk, in het kader van zingeving en zijn grote wil om bij te dragen aan de maatschappij, ook zeer actief in het vrijwilligerswerk.

Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!