Aurélia biedt coaching en begeleiding voor hoogsensitieve en begaafde kinderen.

 

Deze kinderen ervaren de wereld vaak anders, dan gemiddelde andere kinderen. Ze reageren bijvoorbeeld intenser op prikkels, ervaren emoties heftiger, leren en communiceren anders. Daardoor hebben ze specifieke behoeften, vaak worden deze mondeling niet geuit, maar via gedrag.

 

Spel is de taal van kinderen. Spelenderwijs wordt het verhaal achter het gedrag zichtbaar. Door middel van creativiteit, (rollen)spel, yoga en ontspanning mogen kinderen leren met hun talenten en sensitiviteit om te gaan. Het is de bedoeling dat een kind na een periode van coaching weer zelf verder kan. Samen met de ouders.

 

Als ervaringsdeskundige kan ik deze kinderen nu werkelijk aanvoelen en begrijpen en daarom goed begeleiden. Ik ben een creatieve en veelzijdige vrouw. Gefascineerd door het voedingsgedrag, beweeggedrag en gedrag van mensen onderling heb ik in mijn loopbaan divers rollen gespeeld.

 

Ook deel ik mijn kennis graag met de school. Goede communicatie levert meer begrip onderling, effectiever werken en een beter sfeer op in het onderwijs. Als coach zou ik de behoeften van deze kinderen kunnen vertolken en communiceren naar de leerkracht en eventuele praktische ondersteuning hierin bieden.

 

Aandachtsgebieden
-persoonlijke ontwikkeling
-creativiteit, expressie, spel, ontspanning
-vergroten zelfvertrouwen en zelfbeeld
-communicatieve vaardigheden

Facebook
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!