Charonne is in 2017 afgestudeerd als ‘Gespecialiseerd pedagogisch werker’, te Utrecht. In september 2017 is zij begonnen aan de opleiding Social Work aan de Christelijke Hogeschool Ede, om zichzelf te ontwikkelen tot sociaal werker. Zij volgt een duaal opleiding, dat wil zeggen dat zij eens per 3 weken naar school gaat en de rest van de tijd werkervaring opdoet in het werkveld van een sociaal werker.

 

Als Charonne zichzelf zou mogen omschrijven dan zou zij zeggen dat zij een goed empatisch vermogen heeft. Ook is zij erg sociaal, nieuwsgierig en gaat zij gestructureerd te werk. Tijdens haar studie en werk heeft zij veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en gezinnen. Ook heeft zij veel kennis rondom de ASS-stoornissen, zowel vanuit het werkveld als vanuit haar gezinssituatie. Veel mensen omschrijven haar als een initiatiefnemer. Hier kan zij zich zeker in vinden. Dit is haar kracht, net zoals haar uitstraling, haar spontaniteit en haar creatieve humor.

 

In het werkveld als gespecialiseerd pedagogisch werker, heeft zij met de volgende methodieken gewerkt:
•  Geef me de vijf
•  Kids’ skills
•  How2talk2kids

 

Vanaf mei 2018 is Charonne stagiare bij Jayda CC. Zij hoopt hier veel werkervaring, plezier en resultaten uit te halen.

Motto: ‘Ieder mens helpen worden wie hij/zij is’ 

Problemen kunnen worden opgevat als vaardigheden die nog ontwikkeld moeten worden. (citaat Kids’skills)

Facebook
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!