Hamide heeft in 2015 de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening (Social Work) afgerond met minor agressie en huiselijk geweld. Tijdens haar opleiding is zij in verschillende disciplines binnen de zorg werkzaam geweest, zoals in de schuldhulpverlening, in het buurthuis en bij het school-maatschappelijk werk.

 

Hamide is vanaf 2016 werkzaam in het sociaal domein en heeft ervaring opgedaan in verschillende functies binnen de thuiszorg. Sinds begin 2020 is Hamide werkzaam bij Jayda CC als ambulant begeleider. Dat is haar op het lijf geschreven gelet op haar passie voor het begeleiden/coachen van cliënten. Hier ligt haar hart!

 

Hamide is zeer betrokken, oplossingsgericht en geduldig. Ze is altijd op zoek naar een maatwerk-oplossing die bij iemand past. Die aansluit bij de wereld (leefstijl, cultuur) van haar cliënt. In gesprekken blijft Hamide zichzelf en weet zij mede door haar positivisme mensen op hun gemak te stellen.

 

“Ik doe mijn werk met liefde, ik heb liefde voor dit vak en medemens”

Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!