Houda heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Ze is een duizendpoot met een heel duidelijk doel voor ogen en heeft een grote passie voor het begeleiden, ondersteunen en coachen van mensen.

 

Houda is geduldig, oplossingsgericht en een echte doorzetter. Ze is doelgericht en gaat geen uitdaging uit de weg. In haar werk vindt zij het belangrijk om aan te sluiten bij de leefwereld van haar cliënten. Daarbij kijkt zij vooral naar wat zij belangrijk vinden en wat zij willen bereiken.

 

De open houding en het empathisch vermogen van Houda maken haar tot een zeer geliefde begeleider/coach. Cliënten beschrijven haar als streng, maar rechtvaardig. Als iemand waar zij heel veel baat bij hebben en die ze ook waarderen om haar eerlijkheid, vrolijkheid en betrokkenheid.

 

Houda reflecteert graag op haar eigen handelen. “Ik hou me mezelf dan een spiegel voor om te kijken hoe bepaalde zaken zijn gegaan en of deze aangepast/verbeterd kunnen worden. Hiermee blijf ik mezelf ook ontwikkelen; je bent immers nooit te oud om te leren”.

 

Levensmotto: “ waar een wil is, is een weg”.

Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!