Onze maatschappij kent mensen met verschillende achtergronden, onder verschillende bevolkingslagen. De visie van Jerrelson is dat ieder mens op aarde onderdeel is van een groot “sociaal ecosysteem”. Dit systeem wordt in stand gehouden, wanneer iedereen elkaar helpt op basis van zijn/haar ervaring, kennis en kunde. In een ideale situatie leidt dit tot volgens hem tot een betere wereld, waarin ieder zich zo prettig mogelijk voelt en volledig in zijn eigen kracht staat.

 

Jerrelson is HBO opgeleid en heeft daarnaast o.a. ook de opleidingen “motiverende gespreksvoering” en “oplossingsgericht coachen” afgerond.

 

Mensen omschrijven Jerrelson als sportief, stabiel, daadkrachtig en enthousiast. Hij is een echt mensen-mens en werkt graag aan en met mensen van jong tot oud.

 

“Jayda CC staat niet voor -one size fits all-, maar voor een persoonlijke aanpak! Dat is wat mensen nodig hebben. Dit maakt dat ik mij graag inzet voor deze organisatie” 

Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!