Jolanda is HBO opgeleid en heeft zeer brede ervaring in het sociaal domein. Mensen omschrijven haar als enthousiast, open, flexibel, geduldig en betrouwbaar. Ze vinden haar positief, creatief, belangstellend en empathisch.

 

Jolanda werkt graag met kinderen en hun ouders. “Ik vind kinderen geweldig. Jonge kinderen leven in het moment en leren vanuit de motivatie die vanuit zichzelf komt. Ze leren en ontwikkelen van de omgeving en van elkaar en dat is wat we van nature altijd hebben gedaan. Als een kind geboren wordt heeft het dus geen enkele motivatie van buitenaf nodig om te groeien en te ontplooien. Vanuit nieuwsgierigheid en de aangeboren kracht om te leren, leert een kind steeds nieuwe dingen”.

 

Jolanda is kindercoach, geeft o.a. opvoedondersteuning aan gezinnen met een hulpvraag en ambulante zorg/ondersteuning aan kinderen en volwassenen.

Jolanda voelt zich gesterkt door “the three principles” van Sydney Banks, wat gaat over inzicht in hoe de menselijke ervaring tot stand komt.

 

Ik ben leven in uitvoering. Misschien houd ik vandaag van rood en kies ik morgen voor groen. Elk moment is anders, voel ik mij anders en komen er andere gedachten op. Ik ben dus nooit dezelfde en al helemaal niet onveranderlijk”.

Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!