Kimberley is HBO opgeleid met de minor “adviserend samenwerken met ouders”. Kenmerkend voor haar enorme gedrevenheid en liefde voor het sociaal domein is dat zij tijdens haar studie ook de extra vakken “begeleiden van groepen”, “contextueel werken” en “”transactionele analyse” succesvol heeft afgerond.

 

Kimberley is nooit uitgeleerd wat haar zeer veelzijdig maakt. “Een leven lang leren past bij mij”. Zo heeft zij veel kennis en ervaring met herstel en herstel-ondersteunende zorg, motiverende gespreksvoering, omgaan met agressie en veiligheid, systemisch werken en het omgaan met mensen met psychiatrische aandoeningen.

Kimberley is gespecialiseerd in het werken met mensen met autisme. Het is haar passie. “Het werken met mensen met een autistisch brein is fascinerend en daagt mijn brein, als neurotypical, steeds opnieuw uit”. Vanzelfsprekend heeft Kimberley talloze trainingen op het gebied van autisme gevolgd.

 

In haar coaching en begeleiding vindt Kimberley het maken van verbinding en betrokkenheid het allerbelangrijkst. “Ieder mens is uniek, bewandelt zijn/haar eigen pad en verdient het om als mens gezien en benaderd te worden”.

 

Aandachtsgebieden en met een doelgroep van 0 – 100 jaar:

– Autisme                                                                  – ADHD

– Persoonlijke ontwikkeling                                  – Psychiatrische aandoeningen

– Versterken van zelfredzaamheid                       – Burn-out klachten

– Werken vanuit je eigen kracht                           – Suïcidaal gedrag

– Het opzetten en begeleiden van groepen

 

“ Ik ben ook maar een mens dat, in combinatie met mijn gevulde professionele rugzak, graag samen met jou naar een manier op zoek gaat om jou verder te helpen naar waar jij naartoe wilt. Laten we elkaar daarbij vooral als individu bekijken. Want ik ga geen contact aan met een etiket; ik maak verbinding met een mens! ”.

Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!