Rolinka is een ervaren ambulant hulpverlener/maatschappelijk werker met veel kennis van psychosociale problematiek. “Anderen erkennen en inzicht geven in wie ze zijn en waar ze last van hebben, dat is wat ik doe en waar ik goed in ben. Dit met als doel om mensen in staat te stellen hun problemen te hanteren”. Rolinka’s tactvolle wijze van confronteren, creativiteit en humor komen hierbij uitstekend van pas.

 

Rolinka is hulpverlener voor jong tot oud. In haar manier van werken staat de cliënt en zijn/haar doel centraal. “Ik loop graag een periode mee met een cliënt om te ondersteunen in het verbeteren van de kwaliteit van leven”. Humor, gelijkwaardigheid en pragmatisme zijn hierin voor haar kernbegrippen.

 

Rolinka kan zich zeer goed verplaatsen in de cliënt. “Door moeilijkheden in mijn jeugd heb ik zelf therapie gehad en geleerd deze ervaringen als kracht te kunnen gebruiken en stabiel in het leven te staan. Het sterkt me ook in mijn mooie en dankbare rol als hulpverlener”.

 

Aandachtsgebieden van Rolinka:

 

Jeugd                                                                      Identiteit

Jongvolwassenen / adolescenten                      Traumaverwerking

Huwelijk en relaties                                             Mishandeling

Ouder en kind                                                       Psychiatrie

Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!