ABDELHADI

Abdelhadi is inmiddels al 6 jaar werkzaam in de zorg wereld als ambulant hulpverlener/coach.

Hij heeft Sociaal Juridische dienstverlening gestudeerd maar besloot toch een andere tak te betreden. Hij doet dit dagelijks nog met alle plezier. Hij gaat een uitdaging niet uit de weg en vindt het leuk om complexe casussen aan te pakken.

In zijn rol als ambulant hulpverlener probeert hij samen met de cliënt een band op te bouwen als buddies. Zo ziet de cliënt hem vaak niet enkel als een professional, maar toch ook echt als maatje waar de cliënt terecht kan om alles te bespreken.

Met zijn 20 jaar ervaring in de vechtsportwereld probeert hij zijn cliënten zingeving te geven d.m.v. laagdrempelig sporten en hier ook motivatie uit te kunnen halen om aan doelen te werken.

Samen met de cliënt probeert hij realiseerbare doelen op te stellen en aansluiting te vinden bij de belevingswereld van de cliënt. Gesprekken met cliënten gaan vaak diep om hierbij onderliggende problematiek te kunnen vinden en hier vervolgens op in te spelen door laagdrempelig en stapsgewijs een verbetering toe te passen.

Ik ga geen uitdaging uit de weg en kan aardig wat hebben! Mijn doel is om bij cliënten zingeving en een keerpunt in zijn/haar leven te creëren.”