06 nov 2020

BY: Monique Verloop

Nieuws / non-featured

Comments: Geen reacties

Leden gezocht voor de cliëntenraad

Leden gezocht voor de cliëntenraad van Jayda CC

Ben je (familie van) een cliënt van Jayda CC of ben je cliënt van ons geweest? Wil je je inzetten voor de belangen van onze cliënten? Zou je mee willen denken over het reilen en zeilen binnen onze organisatie? Dat kan! Jayda CC zoekt namelijk drie leden voor een (op te richten) cliëntenraad.

Wat doet de cliëntenraad?

De cliëntenraad vertegenwoordigt cliënten en wil hun medezeggenschap bevorderen. Dit met als doel nog betere zorg en begeleiding te realiseren. Leden van de cliëntenraad praten, denken en beslissen mee over onderwerpen en verbeteringen die voor onze cliënten belangrijk zijn. Denk hierbij aan de wensen en behoeften van cliënten, visie op de toekomst van de begeleiding en actuele thema’s die van invloed kunnen zijn op onze organisatie.

Wat wordt van de leden verwacht?

Van de leden van de cliëntenraad wordt verwacht dat zij gemotiveerd zijn om de belangen van de cliënten te behartigen. Dat zij interesse hebben in de ontwikkelingen binnen de ambulante begeleiding, een kritische en open houding hebben en goed kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie.

Hoeveel tijd besteden de leden aan de cliëntenraad?

Het is uiteraard aan de leden zelf om dat te bepalen. Een optie zou kunnen zijn om twee keer per jaar samen te komen op het kantoor van Jayda CC in Maarn, waarbij de voorbereiding op deze bijeenkomsten een aantal uur zal vergen.

 

Informatie en sollicitatie?

Voor meer informatie over de cliëntenraad kun je terecht bij

Michel van Elck van Jayda CC op telefoonnummer 06-31683807 of via

e-mail: m.van.elck@jayda-cc.nl. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, dan kun je je motivatie en CV sturen naar dit e-mailadres.

30 okt 2020

BY: Monique Verloop

non-featured

Comments: Geen reacties

Indiase keuken op bezoek

Afgelopen week heeft één van onze cliënten tijdens het werkoverleg van Jayda CC met veel liefde voor ons een heerlijke catering verzorgd. De maaltijd bestond uit diverse indiase hapjes, rijst met kip, lekkere gekruide groenten en een frisse salade. Onze collega’s hebben ontzettend genoten van al het lekkers en iedereen was het erover eens dat dit zeker voor herhaling vatbaar was.

09 okt 2020

BY: Monique Verloop

Nieuws

Comments: Geen reacties

Jayda CC breidt dienstverlening uit met digitale ondersteuning

Naast ambulante begeleiding en coaching door middel van huisbezoeken en/of afspraken op ons kantoor/locatie, biedt Jayda CC nu ook digitale ondersteuning aan. Dit via het digitale platform EVIE wat staat voor E-Health voor Iedereen.

Met EVIE kunnen interessante zelfhulp trainingen en modules gedaan worden over diverse thema’s als bijvoorbeeld beter slapen, omgaan met lichamelijke klachten en pijn, het verbeteren van sociale contacten en relaties, beter plannen/organiseren en concentreren, omgaan met verlies en het omgaan met gevoelens.

De trainingen en modules zijn allen via het internet te volgen, waarbij de begeleider/coach van Jayda CC op afstand feedback kan geven. EVIE is hiermee interessant voor mensen die graag online begeleid/gecoacht willen worden. Daarnaast is het ook zeer waardevol voor mensen die naast hun reguliere begeleiding op meerdere onderwerpen digitaal ondersteund willen worden.

Via EVIE is het ook mogelijk om op een beveiligde manier te beeldbellen met de begeleider/coach van Jayda CC, elkaar berichten te sturen en digitaal dagboeken/registraties bij te houden. Het programma is zeer eenvoudig in gebruik waardoor veel computerkennis/digitale vaardigheden niet benodigd zijn.

Neem voor meer informatie over EVIE en onze (digitale) dienstverlening s.v.p. contact met ons op via telefoonnummer 06-18223236 of door middel van het contactformulier op onze website www.jayda-cc.nl.

23 sep 2020

BY: Monique Verloop

Nieuws / non-featured

Comments: Geen reacties

Jayda CC ontvangt ISO-certificaat !

Gisteren (22 september) ontving directeur Monique Verloop van zorgorganisatie Jayda CC uit handen van auditor Rob de Waal van Brand Compliance het ISO-9001 certificaat. ISO is dé wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement en toont aan dat een (zorg)organisatie voldoet aan alle interne en externe kwaliteitseisen.

Monique Verloop is blij en trots met het verkrijgen van het ISO-certificaat. “Het is wederom een mooie stap voor onze nog jonge organisatie. Het is goed dat onze visie en inzet om kwaliteit van zorg voorop te stellen door een externe instantie in de praktijk getoetst is en ook volledig akkoord bevonden is”.

Verloop is in haar nopjes met de zeer positieve waardering die Jayda CC van de auditor kreeg waardoor het certificaat werd verkregen. “Ik wil alle medewerkers van onze organisatie enorm bedanken en complimenteren. Zij zijn het hart van onze organisatie en geven dagelijks met passie ambulante begeleiding aan onze cliënten. Met dit prachtige certificaat als resultaat”.

 

09 jul 2020

BY: Monique Verloop

non-featured

Comments: Geen reacties

Jayda CC overhandigt jaarverslag aan Minister Hugo de Jonge

Op vrijdag 3 juli jl. hebben wij ons sociaal jaarverslag over het jaar 2019 uitgebracht. Het eerste exemplaar hiervan werd door directeur Monique Verloop overhandigd aan Hugo de Jonge, minister van VWS.

Link naar het sociaal jaarverslag:

JaydaCC Jaarverslag 2019

In onder andere de Biltsche Courant en Nieuwsblad de Kaap (Utrechtse Heuvelrug) was onderstaand artikel te lezen:

Jayda CC overhandigt jaarverslag aan Minister Hugo de Jonge 

Op vrijdag 3 juli jl. heeft zorgorganisatie Jayda CC uit Maarn haar sociaal jaarverslag over het jaar 2019 uitgebracht. Het eerste exemplaar werd door directeur Monique Verloop overhandigd aan Hugo de Jonge, minister van VWS.

Directeur Monique Verloop kijkt met trots terug op het jaar 2019 en voelt zich vereerd dat zij tijdens het gesprek met Minister de Jonge het jaarverslag van Jayda CC kon overhandigen. “Een jaar waarin onze organisatie, die ambulante begeleiding biedt aan jongeren en volwassenen in de provincie Utrecht, zowel qua aantal medewerkers als cliënten fors is gegroeid. Momenteel werken wij met een multi-inzetbaar team van 24 begeleiders/coaches, met ieder zijn of haar eigen kracht en specialisme. Stuk voor stuk mooie mensen die allemaal met passie dit werk doen, aldus Verloop”.

Het sociaal jaarverslag geeft goed inzicht in de groei, uitdagingen en hoge cliënttevredenheidscijfers van de nog jonge zorgorganisatie. In het verslag spreken zowel cliënten, die ondersteuning krijgen vanuit de wmo en jeugdwet, als medewerkers hun waardering uit voor Jayda CC. Wat verder opvalt is dat de organisatie door flexibele inzetbaarheid geen wachtlijsten/wachttijden heeft.

Verloop is blij met de waardering en de mooie woorden van cliënten. “Want zij zijn waar wij het natuurlijk allemaal voor doen. Ik vind het mooi en waardevol om te zien dat wij in 2019 een stevige basis hebben neergezet. Dat mensen ons steeds beter weten te vinden. Dat het vertrouwen in ons steeds meer groeit en dat wij van betekenis kunnen zijn voor anderen”.

Tijdens hun gesprek spraken de Jonge en Verloop naast het sociaal jaarverslag ook over de impact van de coronacrisis en over kwaliteit van zorg en ondersteuning. “Kwaliteit van zorg zit voor Jayda CC in het maken van een goede match tussen hulpvrager/hulpverlener en het bieden van aandacht, maatwerk en warmte aan cliënten” aldus Verloop.

07 jul 2020

BY: Monique Verloop

Diensten / non-featured

Comments: Geen reacties

Time of Your Life

Met ingang van 1 juli 2020 biedt Jayda CC – in opdracht van TOP Groep  – het programma Time of Your Life (TOYL) aan waarin jongeren in een kwetsbare positie in de leeftijdscategorie van 14-27 jaar ondersteund worden bij het uitvoeren van een maatschappelijke diensttijd (MDT). Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst.

In TOYL staan de jongeren altijd centraal waarbij we nauw aansluiten bij hun (onuitgesproken) wensen en doelen. Ze krijgen de kans om middels training hun sociale, cognitieve- en werknemersvaardigheden te vergroten en daardoor hun mogelijkheden te vergroten op het behalen van een diploma en/of een betaalde baan. Na of gedurende het trainingsonderdeel matchen we de jongere met de organisaties of projecten van hun voorkeur waar ze in de praktijk de geleerde vaardigheden kunnen toepassen onder de begeleiding van onze coaches.

Via bijgaande link is meer informatie te vinden over TOYL en de jongeren uit het project:  https://topgroep.nu/projecten/time-of-your-life/

 

28 apr 2020

BY: Monique Verloop

non-featured

Comments: Geen reacties

Cliënt tevredenheidsonderzoek 2020

Jayda CC trots op uitkomsten cliënttevredenheidsonderzoek!

In het eerste kwartaal – net voor alle maatregelen rondom het coronavirus – hebben wij onze cliënten gevraagd naar hun tevredenheid over Jayda CC.

Cliënten omschrijven ons als een organisatie die altijd klaar staat voor hulp en/of advies en betrokkenheid toont. Cliënten hebben het gevoel dat er goed naar hen geluisterd wordt en zij de aandacht krijgen die zij nodig hebben. Dat afspraken nagekomen worden en wij snel (geen wachtlijst en wachttijden) beschikbaar zijn voor ambulante begeleiding en ondersteuning.

Kernwoorden die wij terugkrijgen zijn:

“Meedenkend, flexibel, zorgzaam, oplossingsgericht, begripvol, betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk”.

Wij zijn zeer verheugd dat er net als vorig jaar zo positief is gereageerd door onze cliënten. Een groot compliment voor al onze ambulante begeleiders en coaches! Het motiveert ons nog eens extra om de ingeslagen weg – waarbij wij kwaliteit van zorg altijd voorop stellen – met deze uitkomsten een goed vervolg te geven.

Heeft u naar aanleiding van dit cliënttevredenheidsonderzoek vragen – of wilt u meer informatie over Jayda CC – bel ons dan s.v.p. op 06-18223236 of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website www.jayda-cc.nl.

Verslag cliënt tevredenheidsonderzoek Jayda 24-04-2020

16 apr 2020

BY: Monique Verloop

non-featured

Comments: Geen reacties

Behoefte aan contact in corona tijd?

Behoefte aan contact / luisterend oor?

Door het coronavirus zijn veel mensen nu aan huis gekluisterd. En dat valt niet mee. Zeker niet als u weinig of geen mensen om u heen hebt om op terug te kunnen vallen. Terwijl u juist nu zo graag met iemand zou willen praten om uw verhaal kwijt te kunnen en uw gevoelens te delen. Bijvoorbeeld omdat u zich zorgen maakt, u zich eenzaam voelt of omdat u thuis zit zonder werk.

Jayda CC wil in deze moeilijke periode een luisterend oor voor u zijn. Een steuntje in uw rug. Graag willen wij dan ook een gesprek met u aangaan. Vanzelfsprekend doen wij dit zonder enige kosten.

Interesse?

Mail dan s.v.p onderstaande gegevens naar info@jayda-cc.nl zodat wij contact met u op kunnen nemen of vul het contactformulier in op onze website www.jayda-cc.nl

Naam:

Telefoonnummer:

(wij verwijderen uw gegevens uiteraard direct na het gesprek)

Voorkeur voor contact/gesprek via telefoon of FaceTime of whatsapp:

(geef s.v.p. uw voorkeur aan)

25 mrt 2020

BY: Monique Verloop

non-featured

Comments: Geen reacties

Mooie review!

Net voor alle maatregelen rondom het coronavirus hebben wij onze cliënten gevraagd naar hun tevredenheid over Jayda CC. Bij het bundelen en de eerste keer doornemen van de invulformulieren viel deze reactie direct op. Wat een mooie referentie van een cliënt van ons. Wat een enorme waardering voor onze ambulant begeleider/coach Anika Morsink. Chapeau!

In moeilijke tijden als deze is het extra fijn om de waardering van cliënten te zien en te lezen.

“Mijn coach is Anika. Vanaf de eerste afspraak was er direct een klik tussen ons. Dat voelde ik. Het spirituele kwam ook naar voren. We keken in elkaars zielen. Zo’n mooie ervaring.

 Vanaf die eerste ontmoeting hebben wij een hele goede band samen opgebouwd. Ik ben iedere week blij om haar te ontmoeten en door Anika begeleid te worden. Die uren heb ik hard nodig om mijn verhaal en mijn verleden te delen en daar samen mee aan de slag te gaan. Het geeft mij weer toekomst.

Door de begeleiding van Anika ga ik mezelf op mijn 67e jaar leren kennen. Het is voor mij een wonder dat ik na 20 jaar worstelen nu de goede hulp gekregen en gevonden heb bij Jayda CC. 

Het is mijn tijd nu; ik ontwaak langzaam en ben daar heel dankbaar voor.”

Niesje / Liesbeth

08 dec 2019

BY: Monique Verloop

Nieuws

Comments: Geen reacties

Jayda CC nieuwe partner Samen voor Zeist
Jayda CC is een jonge zorgorganisatie van professionele hulpverleners in de ambulante zorg. Wij bestaan uit een multi-inzetbaar team van individuele, gespecialiseerde zorgverleners. Waar iedere medewerker zijn eigen kwaliteit en specialisme heeft, die met elkaar het verschil willen maken. Met passie en liefde voor de zorg en door  kwaliteit van zorg altijd voorop te stellen.
Jayda CC heeft specialisten op het gebied van o.a. autisme, hoog-gevoeligheid, verslaving(en), gedragsproblematiek, jeugd, GGZ en vluchtelingenbeleid. Wij besteden aandacht aan een goede match tussen zorgvrager en hulpverlener. En kunnen door korte lijnen en brede kennis, snel ingezet worden zonder wachttijden of onnodige vertragingen. Wij geven zorg en begeleiding in de gehele provincie Utrecht.
Onze naam is  heel bewust gekozen en is afgeleid van de Jade edelsteen. De steen die zulke mooie betekenissen heeft, die gelijk zijn aan de kern van onze ambities. Zorgdragen voor harmonie en evenwicht. Bevorderen van zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid. Het stimuleren van daadkracht. Perspectief bieden. Het loslaten van negatieve emoties en irritatie. En het bevorderen van liefde, verzorging en tolerantie.
Om betekenis te geven en een steun in de rug te zijn voor  mensen die met tegenwind te maken hebben gekregen in hun leven, sluiten wij ons graag aan bij Samen voor Zeist.  Want samen kom je verder!

https://samenvoorzeist.nl/2019/11/28/nieuwe-partner-jayda-cc-samen-kom-je-verder/

  • 1
  • 2
Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!