Jayda CC en Boerderij de Toekomst samen op de vrijwilligersmarkt in Zeist op zaterdag 17 september 2022

Op zaterdag 17 september 2022 staat Jayda CC samen met Boerderij de Toekomst op de vrijwilligersmarkt in Zeist. Deze markt, die georganiseerd wordt door de Vrijwilligerscentrale en Stadslab, biedt mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk de kans om kennis te maken met diverse (maatschappelijke) organisaties. Waaronder ook met Jayda CC en samenwerkingspartner Boerderij de Toekomst!

Jayda CC geeft ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen in de provincies Utrecht en Gelderland en is ook in de gemeente Zeist zeer actief. De zorgorganisatie, vernoemd naar de Jade edelsteen, werkt met een multi-inzetbaar team van gespecialiseerde hulpverleners die met elkaar het verschil willen maken. Jayda CC besteedt veel aandacht aan het maken van een goede match tussen hulpvrager en hulpverlener.

Boerderij de Toekomst is een plaats waar iedereen welkom is. De prachtige boerderij in Maarsbergen wordt ingezet om mensen te ontmoeten. Om mensen die afglijden er weer bij te trekken en door middel van zinvolle dagbesteding of crisisopvang, structuur te bieden en uit hun isolement te halen. Boerderij de Toekomst wil vanuit een goed hart mensen om hen heen helpen en zet vanuit die gedachte de deur open voor iedereen die dat nodig heeft.

Jayda CC en Boerderij de Toekomst gaan op de vrijwilligersmarkt, die op 17 september in het gemeentehuis van Zeist van 13.00 – 16.00 uur plaatsvindt, graag met mensen die vrijwilligerswerk willen doen in gesprek. Wil je meer weten over Jayda CC en/of Boerderij de Toekomst en wat je als vrijwilliger kan betekenen voor mensen die ondersteuning krijgen via hen? Kom dan gezellig een praatje maken de 17e september bij onze stand. De koffie en thee staat klaar!