Jayda CC staat voor goede kwaliteit van zorg en hoge klanttevredenheid. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen op de best mogelijke manier zorg en begeleiding te geven. En ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat er iets fout kan gaan. Wij vernemen dat graag. Zodat we samen met u naar een  oplossing kunnen zoeken om de kwaliteit van onze zorg nog verder te verbeteren.

Een klacht kan door uzelf of een daartoe gemachtigd vertegenwoordiger ingediend worden.

 

Wat als u niet tevreden bent?

 

1.

Een goede manier om uw klacht kenbaar te maken is om in gesprek te gaan met uw ambulant begeleider/coach. Door het voeren van een gesprek komt u vaak samen tot een oplossing om uw klacht op te lossen en om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.

 

 

2.

Indien u samen met uw ambulant begeleider/coach niet tot een goede oplossing

komt, kunt u zich richten tot onze klachtenfunctionaris de heer M. van Elck.

Dit kan indien gewenst ook zonder tussenkomst van uw ambulant begeleider/coach.

Uw klacht dient u dan schriftelijk of digitaal in via: m.van.elck@jayda-cc.nl

In een hierop volgend persoonlijk gesprek – binnen 10 werkdagen na het indienen – zal onze klachtenfunctionaris met u alsnog tot een bevredigende oplossing proberen te komen.

 

 

3.

Komt u er zowel met uw ambulant begeleider/coach en/of onze klachtenfunctionaris niet uit, dan kunt u een klacht indienen bij een erkende geschilleninstantie. Jayda CC is hiertoe aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Na het indienen van uw klacht via de website van de NFG wordt de klacht afgehandeld door de Geschilleninstantie Zorggeschil. Een onafhankelijke commissie beoordeelt uw geschil waarna u een bindende uitspraak ontvangt.

 

 

Bent u tevreden? Zeg het anderen!
Heeft u klachten? Zeg het ons.
Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!