Tarieven en vergoedingen

Reguliere begeleiding en specialistische begeleiding vanuit de gemeente / WMO en Jeugd

Wij zijn gecontracteerd bij de volgende gemeentes (en de onderliggende plaatsen van deze gemeentes):

Zuid-Oost Utrecht

Amersfoort

Veenendaal

Rivierenland

Lekstroom

Utrechtse Heuvelrug

Hoogland/Hooglanderveen

Renswoude

Buren

Houten

De Bilt

Baarn

 

Culemborg

Lopik

Zeist

Bunschoten

 

West-Betuwe

IJsselstein

Wijk bij Duurstede

Eemnes

 

Neder-Betuwe

Nieuwegein

Bunnik

Leusden 

Tiel

Vijfheerenlanden

 Soest 

West Maas en Waal

 
 

Soesterberg

   
 

Woudenberg

   

 

Wanneer u binnen deze gemeentes woont, kunt u in aanmerking komen voor een (gemeentelijke) vergoeding voor begeleiding vanuit de WMO (voor volwassenen) of de Jeugdwet (jongeren tot 18 jaar). Belangrijk hierbij is dat de aanmelding via het sociaal team (volwassenen) of het centrum jeugd en gezin (jongeren) van uw woonplaats verloopt. Zij zullen een eerste gesprek met u voeren en kunnen hierna ons inschakelen voor het bieden van ambulante begeleiding.

Vergoedingen particulieren

Counseling (alternatieve / complementaire hulp).

Bij een aantal zorgverzekeraars wordt counseling vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Dit valt onder alternatieve / complementaire hulp. Kijk hiervoor de voorwaarden in de polis na. Wij zijn ISO-gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. De vergoedingen per ziektekostenverzekeraar kun je op de volgende site vinden: www.de-nfg.nl/vergoedingen

Wij zijn ook opgenomen in de zorg en kies gids van de VGZ. Dit kun je terug vinden op: www.vgz.nl/zorgadvies/vergelijk-en-kies.

Coaching

Jayda CC biedt ook particuliere en zakelijke coaching. Voor verdere informatie en de tarieven hierover verzoeken wij je om (telefonisch of per e-mail) contact met ons op te nemen. Goed om te weten dat de kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar zijn voor de belasting als bedrijfskosten.

 

Tarieven en vergoedingen

Reguliere begeleiding en specialistische begeleiding vanuit de gemeente / WMO

Wij zijn gecontracteerd bij de volgende gemeentes: Amersfoort, De Bilt, Baarn, Bunnik, Bunschoten, Buren, Culemborg, Eemnes, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Neder-Betuwe, Renswoude, Rivierenland, Soest, Soesterberg, Tiel, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, West Maas en Waal, West-Betuwe, Woudenberg, Wijk bij Duurstede en Zeist. Wanneer u binnen deze gemeentes woont, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor begeleiding vanuit de WMO. Belangrijk is dat de aanmelding via het sociaal team van uw woonplaats verloopt. Zij zullen een eerste gesprek met u voeren. Zij kunnen hierna ons inschakelen voor het bieden van ambulante begeleiding, waarbij de vergoeding vanuit de WMO zal plaats vinden.

Vergoedingen particulieren

Counseling (alternatieve / complementaire hulp).

Bij een aantal zorgverzekeraars wordt counseling vergoed in het aanvullende verzekeringspakket. Dit valt onder alternatieve / complementaire hulp. Kijk hiervoor de voorwaarden in de polis na. Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en de koepelorganisatie RBCZ. De vergoedingen per ziektekostenverzekeraar kun je op de volgende site vinden: www.de-nfg.nl/vergoedingen

Wij zijn ook opgenomen in de zorg en kies gids van de VGZ. Dit kun je terug vinden op: www.vgz.nl/zorgadvies/vergelijk-en-kies.

Coaching

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken van de belasting. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Coaching komt niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.