Jayda CC trots op medewerker-tevredenheidscijfers

Recent hebben wij onder onze medewerkers een tevredenheidsonderzoek gehouden. Wij zijn trots en verheugd met de mooie uitkomsten hiervan.

Op een schaal van 10 scoren we het cijfer 8,2 op het gebied van medewerker-tevredenheid.

Door onze medewerkers werd onder andere teruggegeven dat:

  • Er een prettige sfeer en openheid is binnen Jayda CC.
  • Alles bespreekbaar is en medewerkers zich gezien en gehoord voelen.
  • Er vertrouwen is in medewerkers.
  • Medewerkers terug kunnen vallen op elkaar en op managers met een goed hart.
  • De mix van vrijheid, onderlinge verbondenheid en goede communicatie zeer gewaardeerd wordt.

 

Directeur Monique Verloop is in haar nopjes met de mooie terugkoppeling vanuit de medewerkers “zij vormen het hart van onze organisatie en zijn het visitekaartje naar onze cliënten en medewerkers van de gemeente, sociaal team en CJG”. 

Onze medewerkers – van de mensen op kantoor tot aan de ambulant begeleiders – zijn iedere dag hard in de weer om van betekenis te zijn voor cliënten zegt Monique vol trots. “Voor hun tomeloze inzet verdienen zij lof en complimenten. Ik ben blij met hun terugkoppelingen en blijf me er voor inzetten dat onze medewerkers zich thuis, gehoord, gezien en gewaardeerd voelen bij onze organisatie”.

Uiteraard hebben we als jonge en lerende organisatie ook leerpunten aldus Monique. “Zo mag het teamoverleg efficiënter en kunnen we volgens onze medewerkers nog meer gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Daar gaan we hard mee aan de slag!”