Overhandiging jaarverslag 2022

[DE BILT]  Zorgorganisatie Jayda CC heeft haar jaarverslag over het jaar 2022 uitgebracht. Het eerste exemplaar werd op 26 juni overhandigd aan wethouder Krischan Hagedoorn.

Jayda CC biedt ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen in verschillende regio’s en is in de Bilt erg actief. De zorgorganisatie, die geen wachtlijst heeft, werkt met een multi-inzetbaar team van gespecialiseerde hulpverleners die met elkaar het verschil willen maken.

Monique Verloop (initiatiefnemer van Jayda CC) en Farid El Ouakili (teammanager) bespraken met wethouder Krischan Hagedoorn en Sjoerd Logcher (beleidsmedewerker WMO) het sociaal jaarverslag over 2022.

Er werd stilgestaan bij het hybrideteam de Bilt, wat sinds vorig jaar gevormd wordt door Jayda CC, Coachia en Boerderij de toekomst. Zij zijn geselecteerd door de gemeente om op een innovatieve wijze begeleiding te bieden. Een werkwijze met als pijlers verbinding, samenwerking, preventie en met een belangrijke rol voor de netwerk- en zorgregisseur die inzet op het versterken van het (sociale) netwerk rondom de client. De eerste ervaringen en resultaten van het hybride team zijn positief.

In het sociaal jaarverslag komen verder o.a. de mooie scores naar aanleiding van het clienttevredenheidsonderzoek en het medewerker tevredenheidsonderzoek naar voren. De rol van de cliëntenraad wordt benoemd en ook wordt er stilgestaan bij het plotselinge overlijden van twee collega’s, waar de organisatie ontzettend door geraakt is.

‘Het was een bijzonder jaar met pieken en dalen’ aldus Monique Verloop.

Lees het hele artikel hier: https://www.biltschecourant.nl/lokaal/overig/941731/jayda-cc-reikt-sociaal-jaarverslag-uit-aan-wethouder-krischan