Jayda CC steunt Stichting Voedselgroep Culemborg

Zorgorganisatie Jayda CC heeft op dinsdag 14 december een voucher overhandigd aan Stichting Voedselgroep Culemborg. Met deze voucher heeft de Voedselgroep, die gezinnen ondersteunt die het financieel zwaar hebben, een vriezer aangeschaft. Met deze vriezer kunnen zij levensmiddelen bewaren ten behoeve van de voedselpakketten voor mensen met een matig gevulde portemonnee.

Het team Rivierenland van Jayda CC, dat ambulante begeleiding biedt aan jongeren en volwassenen in deze regio, nam voor de gezinnen die gebruik maken van de Voedselgroep ook een aardigheidje mee: een tasje met o.a. chocolaatjes/gelukskoekjes, een edelsteentje (Jayda CC is vernoemd naar de jade edelsteen) en een handgeschreven kerstkaart.

“Met dit gebaar willen wij de Voedselgroep en de gezinnen die hier gebruik van maken een hart onder de riem steken en het kerstgevoel versterken” aldus Monique Verloop, initiatiefnemer van zorgorganisatie Jayda CC dat opvallend genoeg geen wachtlijsten heeft.

Het team van Jayda CC was onder de indruk van de inzet en passie van de Voedselgroep om de wat minder gefortuneerde medemens toch een gezonde maaltijd op tafel te kunnen laten zetten. “Van betekenis kunnen zijn voor mensen is en blijft toch het allermooiste wat er is”.