CHARLOTTE BOUMA

Charlotte Bouma is geschoold als psycholoog. Ze heeft er echter voor gekozen om die achtergrond niet te gebruiken voor de richting van psychologische behandelingen en protocollaire methoden etc. Ze heeft haar hart gevolgd en wil juist graag naast mensen staan en ze begeleiden met de vraagstukken die ze in hun leven tegenkomen. Charlotte doet haar werk vanuit een liefdevolle nieuwsgierigheid in de medemens en krijgt energie van het echt contact maken met de ander.

Charlotte helpt mensen om hun vragen helder te krijgen en mee te denken over de eventuele keuzes die ze hebben te maken. Ze steunt en motiveert ze en met haar enthousiasme voelt men zich gesterkt om stappen te maken. Charlotte is er voor die mensen die iemand nodig hebben die echt naar ze luistert, ze wil leren kennen en die een tijdje mee kan lopen. Haar stijl kenmerkt zich als warm, nuchter en met humor.

Charlotte doet zo veel mogelijk van haar gesprekken in het bos of andere natuur. De natuur geeft inspiratie en inzichten en het wandelen zelf maakt dat er beweging komt in de mentale en emotionele processen.

 “Al wandelend krijg je een frisse neus én nieuwe inzichten”