DENISE HOUTVEEN

Waar mijn visie begint vraagt de reis ernaar toe om constante koerswijziging. Mee gaan op de golven, inhaken op de kansen die voorbij komen en niet bang zijn de wal uit ’t oog te verliezen. Want met de juiste wind in de rug komt het land weer in zicht.

In 2007 is Denise aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd als maatschappelijk werker. Zij biedt preventieve en praktische ontwikkelingstrajecten om het zelfvertrouwen te vergroten.
Vanuit welke patronen leef jij? Zijn ze realistisch? Geven ze je positiviteit? Of beïnvloeden voorgaande levenservaringen het gedrag wat je nu vertoont op negatieve wijze?
Ook negatieve ervaringen vormen banen in ons brein die blijven bestaan. Erover praten zorgt voor opluchting, maar neemt het gevoel wat eraan gekoppeld is niet weg.
Samen bekijken vanuit welke patronen jij je leven leeft zodat je zelf inzicht krijgt in wat jij doet. Hierdoor wordt de manier waarop je met deze negatieve gevoelens om kan gaan duidelijk. Zodat het vaste patroon kan worden doorbroken en de angst voor deze bekende ervaring afneemt.

Net als een naaste is Denise 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor jou. Dat betekend niet dat ze altijd haar telefoon op kan nemen of je direct kan zien of een mail terug stuurt. Maar je kan op haar, net zoals de naaste personen in jouw leven, altijd een beroep doen. En zal de eerst volgende gelegenheid dat ze kan direct terug contacten. Coaching en counseling is een commitment van beide zijde. Waarbij zij de personen die zij coacht altijd het gevoel wil geven dat zij er voor hen is. Als maatschappelijk werker heeft zij jaren vanuit haar hart met deze methodiek gewerkt. En zet zij dit ook voort in haar werk en beleving als coach. Want coaching en counseling is voor haar een beleving waarvan zij net als de personen die zij coacht van blijft leren. Levenservaring opdoen waaraan we allen baat kunnen hebben. Waarvan onze visie breder wordt en we de wereld in panorama view tegemoet kunnen treden.

Samen openen we deuren, nemen we drempels. Sky is the limit!