MAGHNYA EL MAGHNOUJI

Maghnya wist als jong volwassene al dat zij hulpverlener wilde worden.Dat werd in haar omgeving al snel gezien en er werd vaak gevraagd om te helpen met hulpvragen.

Op haar17e heeft zij stage gelopen bij een hulpdienst in Zeist en daarna bij de sociale dienst gewerkt. Vanuit haar enthousiasme en betrokkenheid heeft zij vele opleidingen gevolgd om zich als hulpverlener/begeleider te bekwamen.

In de laatste jaren heeft Maghnya zich verdiept in de psychologische aspecten van mensen.Aanvullend heeft zij zich ook de methodiek EMDR eigen gemaakt en daarnaast Interactieve zelf-resonantie op basis van meergenerationele Psychotraumatologie.

Het geeft haar voldoening te zien hoe haar hulp cliënten meer inzicht geeft in patronen waar ze in vastzitten (programmering) en emotionele bewustwording geeft.

Maghnya haar kracht zit in het observeren en waarnemen van cliënten om zo te begrijpen in welke situatie cliënten verkeren. Zij heeft een sterk ontwikkelt empathisch vermogen en maakt vandaaruit makkelijk verbinding.

Na vele jaren werken in de hulpverlening is zij een ervaren ambulante begeleidster.