BRITT HOENDERDAAL

Je kan Britt beschrijven als een sociaal en betrouwbaar persoon. Ze is een grote dierenliefhebber en is graag buiten in de natuur. In haar begeleiding/coaching vindt ze het belangrijk uit te gaan van gelijkwaardigheid, ze wil iedereen laten voelen dat ook zij belangrijk zijn en er mogen zijn. Ze denkt graag mee in oplossingen en staat naast iemand in zijn/haar proces.

Ze haalt de meeste energie uit het versterken van iemand zijn/haar eigen kracht en daarmee het vergroten van het zelfvertrouwen. Ze ondersteunt graag mensen bij het inzien waar hun eigen kracht ligt en hoe dit ingezet kan worden. Vaak kom je er dan achter dat je meer kan dan je zelf denkt!

Britt heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening afgerond en is daarna het werkveld gaan ontdekken. Voordat ze bij Jayda-cc kwam werken was zij activiteitenbegeleider op een dagbesteding voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, hier heeft zij veel verschillende mensen leren kennen/begeleiden. Hier werden verschillende creatieve en actieve activiteiten georganiseerd en begeleid. Het samen bezig zijn en ondertussen werken aan doelen vindt ze een fijne manier van werken en dat maakt de gesprekken soms ook minder spannend. Britt is dan ook vaak in voor een wandeling of een andere activiteit in overleg met jou!