FILIPPA VINK

Filippa werkt in de functie van gedragswetenschapper binnen Jayda CC. Zij heeft een masterdiploma in psychologie gehaald in Finland, waar zij oorspronkelijk vandaan komt. Filippa richtte haar masterstudies op kinder- en jeugdpsychologie.

Als gedragswetenschapper bij Jayda CC focust Filippa zichzelf vooral op de begeleiding en coaching van de ambulante begeleiders. Met veelzijdige methoden biedt zij zowel emotionele ondersteuning als actueel psychologische kennis aan. Vanuit een helikopterperspectief werkt zij op de achtergrond van (complexe) cliëntcasussen en in sommige gevallen biedt ze ook direct begeleiding aan cliënten.

Haar eerdere ervaring als begeleider en als psycholoog geeft haar inzicht in complexe situaties die door verschillende levensomstandigheden kunnen ontstaan. Omdat wij allemaal mensen zijn, is Filippa een groot voorstander van stapsgewijze en individuele vooruitgang en zelfcompassie. Haar nummer één prioriteit is om bij de begeleiders en de cliënten te lopen; haar expertise uit psychologie te gebruiken voor wanneer dingen vastlopen en iets op de weg staat van gezond, zelfstandig of zingevend leven. Als de achterliggende factoren van ontwikkeling duidelijk zijn, kunnen wij de begeleiding van een cliënt met een succesvol eind doeltreffend richten.