HANNEKE THEUNISSEN

Hanneke heeft de opleidingen SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) en MWD (maatschappelijk werk en dienstverlening) afgerond. Ze is SKJ geregistreerd. Daarnaast heeft ze o.a. veel trainingen gevolgd rondom Autisme, ADHD en prikkelverwerking. Maar bijvoorbeeld ook oplossingsgericht werken, systemisch gericht werken en werken met video.

In de loop der jaren is mijn rugzak steeds meer gevuld met kennis en ervaring en blijf ik deze vullen. Niet alleen door bijscholing, maar ook door alle kennis en ervaring van degenen die ik begeleid.  Zij zijn de kenners van zichzelf en hun kind en samen gaan we op zoek naar het stapje vooruit” aldus Hanneke.

Hanneke heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van gezinnen, kinderen en jongeren. Zij heeft een brede ervaring op het gebied van individuele begeleiding, het voeren van regie bij complexe casuïstiek tot het geven van sociale vaardigheidstrainingen.

Door haar rustige houding wordt Hanneke als prettig ervaren. Ze gaat naast de client/het gezin staan, sluit bij hen aan en onderzoekt samen met hen naar een passende begeleidingsvorm. Hierbij werkt ze samen met andere betrokkenen. Ze is betrouwbaar, integer en oprecht geïnteresseerd in de ander.