ILSE VAN KLINKEN

Bent u op zoek naar een betrokken, betrouwbare, behulpzame en toegewijde coach? Dan bent u bij Ilse van Klinken aan het goede adres. Door haar laagdrempelige benadering voelen mensen zich snel op hun gemak bij deze doorzetter.

Ilse kan zich snel aanpassen aan verschillende situaties en denkt “out of the box”. Ze is zeer positief ingesteld en gaat doelgericht te werk. 

De insteek van Ilse is dat er altijd een oplossing is of dat er een manier gevonden kan worden om problemen te verlichten en leefbaar te maken. “Dat begint met het willen aanpakken van problemen door mensen zelf. Vanuit die mindset zullen problemen ook beter te handelen zijn” aldus Ilse.

Ilse is in Nederland geboren en heeft een Poolse moeder en een half Oekraïense vader. Ze spreekt de Poolse taal (naast de Nederlandse taal) en begeleidt sinds 2019 Poolse en sinds de oorlog Oekraïense mensen met o.a. administratieve zaken, adviezen en vertalingen. Denk hierbij aan aanmeldingen bij gemeentes, scholen, huisartsen, het aanvragen van een DigiD, hulp bij verzekeringen, contact met het UWV, aanvragen van toeslagen en overige zaken waar behoefte aan is. 

 

           “Het is fijn om mensen te kunnen helpen bij allerlei zaken”