KIMBERLEY ELWARD

De basisopleiding van Kimberley is HBO sociaal pedagogisch medewerker.

Kimberley is echter nooit uitgeleerd wat haar zeer veelzijdig maakt.

“Een leven lang leren past bij mij”. Zo heeft Kimberley veel kennis en ervaring met herstel en herstel-ondersteunende zorg, motiverende gespreksvoering en omgaan met mensen met psychiatrische aandoeningen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het werken met mensen met autisme, waar zij vanzelfsprekend ook diverse trainingen voor heeft gevolgd.

In het afgelopen jaar heeft Kimberley zich naast begeleiding aan volwassenen verder verdiept in het werken met jongeren. Zij is MDT-coach voor het Time of Your Life project waarin jongeren gecoacht worden bij het verrichten van een maatschappelijke diensttijd. Ook geeft zij in Zeist (via het Join-US programma) begeleiding aan groepen jongeren die zich eenzaam voelen.

Naast deze nieuwe stappen is Kimberley bezig om haar passie voor dieren (paarden/pony’s) te combineren met haar passie voor het werk. Zij is gecertificeerd paardencoach geworden, waarmee zij daar waar nodig en wenselijk haar pony’s in kan zetten in het werk. Neem voor meer informatie hierover zeker contact met haar op!

In haar coaching en begeleiding vindt Kimberley het maken van verbinding en betrokkenheid het allerbelangrijkst. “Ieder mens is uniek, bewandelt zijn/haar eigen pad en verdient het om als mens gezien en benaderd te worden”.

Aandachtsgebieden en met een doelgroep van 0 – 100 jaar:

  • Autisme
  • Paardencoaching
  • Persoonlijke ontwikkeling                      
  • Psychiatrische aandoeningen
  • Versterken van zelfredzaamheid               
  • Burn-out klachten
  • Het begeleiden van jongeren                            
  • Suïcidaal gedrag

 

“Ik ben ook maar een mens dat, in combinatie met mijn gevulde professionele rugzak, graag samen met jou naar een manier op zoek gaat om jou verder te helpen naar waar jij naartoe wilt. Laten we elkaar daarbij vooral als individu bekijken. Want ik ga geen contact aan met een etiket; ik maak verbinding met een mens!”.