LARISSA SCHAAKE

Larissa Schaake is een enthousiaste en gedreven professional met een energieke aanpak. Haar passie ligt vooral bij het werken met kinderen en jongvolwassenen, waarbij zij zichzelf gespecialiseerd heeft als SPH’er, psychomotorische kindercoach en Rots en Water trainer.

Als opvoedondersteuner gelooft Larissa in het belang van een positieve en stimulerende omgeving voor kinderen. Haar aanpak is gericht op het bevorderen van zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden. Zij is ervan overtuigd dat elk kind uniek is en dat maatwerk essentieel is in haar werk.

Haar kracht ligt in haar creatieve probleemoplossende vermogen. Ze is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om kinderen en jongvolwassenen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Door haar achtergrond en ervaring kan ze een breed scala aan technieken en methoden toepassen om kinderen te helpen groeien.

Of het nu gaat om individuele begeleiding, groepssessies of opvoedadvies, ze staat klaar om ouders en kinderen te ondersteunen bij hun uitdagingen. Samen creëren we een positieve verandering die een blijvende impact heeft op het leven van het kind.