LINDA VAN DOORN

Linda heeft als coach/ambulant begeleider van haar eigen ervaringen, haar kracht gemaakt. Als ervaringsdeskundige op diverse vlakken, heeft ze zichzelf jaren geleden om laten scholen, omdat ze mensen wil helpen en laten zien dat alles mogelijk is.

In haar eigen coachpraktijk begeleid ze voornamelijk jonge vrouwen die last hebben van angsten en/of een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, wat ervoor zorgt dat ze niet het leven leiden dat ze graag zouden willen.  

Angst ligt ten grondslag van bijna alle problematiek, maar hoeft je nooit tegen te houden.

Alles is mogelijk, ook als je zelf nog niet ziet hoe. Het is vaak niet zo moeilijk, je hoeft het alleen maar te doen. Het lijkt misschien makkelijk om in je vertrouwde situatie te blijven zitten, maar dat is het uiteindelijk niet.

Zekerheid is een illusie, het bestaat niet. Het leven is kort, maak er het mooiste van dat jij kunt bedenken. Als jij een droom hebt, laat je droom dan uitkomen.

Haar ervaring heeft Linda geleerd dat alles mogelijk is, zolang de wil er is.

Linda is een doorzetter, houdt niet van smoesjes, vind niks raar en omdat iedereen anders is, zorgt zij er altijd voor dat jouw hulpvraag ingevuld wordt op de manier die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.