MICHIEL VAN ROERMUND

Michiel van Roermund

Michiel heeft de opleiding HBO Toegepaste Psychologie afgerond en geeft ambulante begeleiding/coaching aan zowel jongeren als volwassenen. Met zijn open, zelfverzekerde houding en rustige uitstraling weet Michiel op natuurlijke wijze verbinding te leggen met mensen.

Michiel is positief ingesteld, avontuurlijk, oordeelloos en heeft een groot aanpassingsvermogen. Door continu kritisch naar zijn eigen handelen te kijken haalt hij het beste in zichzelf naar boven waardoor hij mensen weet te raken en hen een stap(je) verder helpt.

Michiel is SKJ geregistreerd, breed inzetbaar en zeer sportief. Indien het waarde toevoegt in het hulpverleningstraject en de cliënt ervoor open staat geeft hij ook boks-coaching. Dit geeft mensen naast een fitter gevoel veelal ook nieuwe inzichten en doelen.

Michiel heeft veel ervaring met mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme, antisociale persoonlijkheidskenmerken, hechtings- en gedragsproblematiek. Michiel is zeer gepassioneerd en een veelvuldig gevraagde en geliefde begeleider/coach.