MIRJAM OTTEN

Mirjam heeft de HBO opleiding Sociaal Work en Jeugd en gezin gevolgd. Zij is hierdoor een SKJ geregistreerd professional. Haar dipoma’s en haar levenservaring zorgen voor een brede kennis. Het leven waarin ze voor meerdere uitdagingen stond, maken dat Mirjam weet dat een duwtje in de rug helpend kan zijn. Dat duwtje in de rug bied ze graag. Het even samen oplopen in het leven kan een groot verschil maken. Hoe mooi is het als je na een tijdje zelfstandig de wereld weer aan te kunnen. Mirjam zou zeggen: “Als ik het kan, kan jij het ook.”

Door haar werkervaring in de kinderopvang en later als ambulante jeugd en gezinsbegeleider heeft ze ruime ervaring in het werken met jeugdigen en hun familie. Haar open houding maakt het contact gemakkelijk. Mirjam is sociaal, betrouwbaar en oplossingsgericht. Ze staat naast je tijdens het begeleidingsproces en ze neemt je zorgen/problemen of waar je tegen aanloopt serieus, Door haar empathisch vermogen voelt het met haar snel vertrouwd. Haar directe manier van bevragen is helpend om helder te krijgen waar de punten zitten waar we aan gaan werken.

In haar begeleiding vindt ze het belangrijk uit te gaan van gelijkwaardigheid. Ze neemt je mee in het proces om samen te kijken welke form van begeleiding het beste bij je past. Om zo tot het beste resultaat te komen. Ze geeft hierbij de ander het gevoel er te mogen zijn. Een van haar quotes is: “Jij bent er, dus is het goed.”
Extra’s:
– Geef me de vijf basis training.
– Officieel trainer Alles Kidzzz voor kinderen met internaliserend gedrag.
– Gelukskoffer coach.
– Persoonlijke ontwikkelingsjaar bij 365dagen succesvol.
succesvol