MONIKA WARCHALOWSKA

Monika Warchalowska staat bij haar cliënten bekend als een persoon met het hart op de juiste plek. Ze werkt met toewijding en betrokkenheid. Haar kracht ligt in haar praktische aanpak en haar vermogen om snel te schakelen.

Monika: “Het is van groot belang dat mensen zich gesteund voelen waar ze het nodig hebben, maar ook dat ze tijdens het begeleidingsproces hun eigen kracht herontdekken. Door deze kracht toe te passen in hun leven, kunnen ze later zelfstandig verder.”

Sinds 2021 biedt Monika coaching en begeleiding aan Poolse en Litouwse mensen. Ze helpt hen met vertalingen, administratieve taken en voorziet hen van advies. Denk hierbij onder andere aan contact met de Belastingdienst, inschrijven bij scholen en huisartsen, het aanvragen van een DigiD en het afsluiten van verzekeringen.

Monika onderscheidt zich door situaties met een frisse blik te benaderen en creatieve oplossingen te vinden. Haar positieve insteek en vastberadenheid dragen bij aan het behalen van haalbare en effectieve resultaten voor haar cliënten.

Met Monika als coach kunt u rekenen op een deskundige en betrokken professional die zich inzet voor het bevorderen van het welzijn en de groei van haar cliënten.