NINEKE

Nineke is een open, energiek en ruimdenkend mens. Zij staat graag in verbinding met anderen waarbij zij hen onbevooroordeeld ziet als medemens. Nineke laat zich inspireren door het humanistisch gedachtengoed waarbij zij de mens ziet als een divers en autonoom wezen dat in staat is om zichzelf te ontplooien vanuit vrijheid, verantwoordelijkheid, waardigheid en kracht.

‘’Je kunt aanlopen tegen emoties als boosheid en verdriet en hierbij gevoelens hebben als onmacht en eenzaamheid, dit mag er allemaal zijn! Als jij jezelf de ruimte gunt om deze kant van jezelf eerlijk te bekijken dan ontmoet jij jezelf en kom je thuis.’’                                                    

Nineke werkt vanuit een transparante en integere houding en doet dit met empathie en aandacht. Belangrijke waarden hierbij zijn; behoud van regie en eigenheid. Jij bepaalt jouw koers waarbij Nineke met jou meewandelt om uiteindelijk te komen waar jij wilt zijn.

Inmiddels heeft zij vijftien jaar ervaring binnen het sociaal domein met een specialisatie op het gebied van niet aangeboren hersenletsel en counseling van ouders met chronisch zieke kinderen. Nineke is praktisch ingesteld, doelgericht en kijkt graag naar de mogelijkheden.

Welkom, jij bent aan zet!