SAMIRA BACHIR

Samira is een persoon die zich altijd 100% inzet om mensen weer in hun eigen kracht te zetten. Zij gaat geen uitdaging uit de weg. Samira is een betrokken persoon. Het liefst helpt zij iedereen. Samira is een lieve, zorgzame, sociale vrouw. Daadkrachtig en staat stevig in haar schoenen.

Samira heeft al jaren ervaring in de hulpverlening. Zij heeft in verschillende functies gewerkt bij het COA, waar ze vergunninghouders en minderjarige alleenstaande asielzoekers begeleid heeft. Ze gaf daarnaast ook les aan de statushouders, ter voorbereiding van hun inburgeringstraject. Het begeleiden/helpen/ondersteunen van haar medemens, doet haar goed en geeft haar een voldaan gevoel. 
Samira heeft ook als begeleider gewerkt met mensen met meervoudige handicap en mensen met autisme. Ook heeft ze veel ervaring met jeugd en het begeleiden van gezinnen.

Wat haar onderscheid is, dat ze tweetalig opgevoed is. Het is fijn om cliënten te kunnen begeleiden in hun eigen moedertaal (Arabische/Marokkaans). 

Met haar bijna 40 jaar oud, kan ze zeggen, dat ze aardig wat levenservaring heeft. Ze heeft de juiste handvaten meegekregen, tijdens haar eigen zoektocht in dit leven. Wat werkt voor haar en waar ze vaker bij stil moet staan. Het leven is kort, dus maak er wat moois van. Haar motto is: haal er alles uit, wat geweest is geweest, vooruitkijken en doorgaan.