08 mrt 2021

BY: Milou Visser

Nieuws

Comments: Geen reacties

Zorgcoördinator Frans Haarsma is blij met het nieuwe contract

De afgelopen weken is Jayda CC hard aan de slag geweest met het verkrijgen van een contract in Rivierenland. En goed nieuws: dit is gelukt! Dat betekent dat met ingang van heden Jayda CC ook ambulante begeleiding biedt aan jongeren en volwassenen in de gemeenten (en onderliggende plaatsen) Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Zorgcoördinator Frans Haarsma van Jayda CC is blij met het nieuwe contract. “Het is een nieuwe stap voor onze groeiende organisatie die kwaliteit van zorg altijd voorop stelt. Samen met mijn collega’s zie ik er naar uit om ook in Rivierenland ons in te zetten voor jongeren en volwassenen die met tegenwind te maken hebben gekregen in hun leven”.

Naast de regio Rivierenland is en blijft Jayda CC uiteraard ook actief in de gemeenten (en onderliggende plaatsen) Utrechtse Heuvelrug, De Bilt, Zeist, Wijk Bij Duurstede, Bunnik, Amersfoort en Veenendaal. Net als in deze gemeenten worden in Rivierenland ook specialisten ingezet op het gebied van o.a. autisme, hoog-gevoeligheid, verslaving(en), gedragsproblematiek, jeugd, GGZ, LVB, NAH en vluchtelingenbeleid. En wordt er gewerkt met medewerkers die MBO, HBO en universitair geschoold zijn en brede ervaring hebben.

Door met passie en hart voor de zorg begeleiding te bieden en aandacht te besteden aan een goede match tussen cliënt en hulpverlener wilt Frans Haarsma samen met zijn team, ook van betekenis zijn voor mensen in Rivierenland. “Hierbij kan Jayda CC door korte lijnen en brede kennis snel en zonder wachttijden of onnodige vertragingen ingezet worden”.

Heeft u vragen over Jayda CC neemt u dan s.v.p. contact op via: info@jayda-cc.nl of bel op 06-18223236 of vul het contactformulier in op de website www.jayda-cc.nl

Facebook
LinkedIn
LinkedIn

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

De volgende deelnemers hebben meegeholpen met het bouwen van deze website: René, John, Daniël en Jason.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus? Klik hier en neem contact met ons op!