Jayda CC breidt dienstverlening uit met digitale ondersteuning

Naast ambulante begeleiding en coaching door middel van huisbezoeken en/of afspraken op ons kantoor/locatie, biedt Jayda CC nu ook digitale ondersteuning aan. Dit via het digitale platform EVIE wat staat voor E-Health voor Iedereen.

Met EVIE kunnen interessante zelfhulp trainingen en modules gedaan worden over diverse thema’s als bijvoorbeeld beter slapen, omgaan met lichamelijke klachten en pijn, het verbeteren van sociale contacten en relaties, beter plannen/organiseren en concentreren, omgaan met verlies en het omgaan met gevoelens.

De trainingen en modules zijn allen via het internet te volgen, waarbij de begeleider/coach van Jayda CC op afstand feedback kan geven. EVIE is hiermee interessant voor mensen die graag online begeleid/gecoacht willen worden. Daarnaast is het ook zeer waardevol voor mensen die naast hun reguliere begeleiding op meerdere onderwerpen digitaal ondersteund willen worden.

Via EVIE is het ook mogelijk om op een beveiligde manier te beeldbellen met de begeleider/coach van Jayda CC, elkaar berichten te sturen en digitaal dagboeken/registraties bij te houden. Het programma is zeer eenvoudig in gebruik waardoor veel computerkennis/digitale vaardigheden niet benodigd zijn.

Neem voor meer informatie over EVIE en onze (digitale) dienstverlening s.v.p. contact met ons op via telefoonnummer 06-18223236 of door middel van het contactformulier op onze website www.jayda-cc.nl.