Jayda CC nieuwe partner Samen voor Zeist

Jayda CC is een jonge zorgorganisatie van professionele hulpverleners in de ambulante zorg. Wij bestaan uit een multi-inzetbaar team van individuele, gespecialiseerde zorgverleners. Waar iedere medewerker zijn eigen kwaliteit en specialisme heeft, die met elkaar het verschil willen maken. Met passie en liefde voor de zorg en door  kwaliteit van zorg altijd voorop te stellen.
 
Jayda CC heeft specialisten op het gebied van o.a. autisme, hoog-gevoeligheid, verslaving(en), gedragsproblematiek, jeugd, GGZ en vluchtelingenbeleid. Wij besteden aandacht aan een goede match tussen zorgvrager en hulpverlener. En kunnen door korte lijnen en brede kennis, snel ingezet worden zonder wachttijden of onnodige vertragingen. Wij geven zorg en begeleiding in de gehele provincie Utrecht.
 
Onze naam is  heel bewust gekozen en is afgeleid van de jade edelsteen. De steen die zulke mooie betekenissen heeft, die gelijk zijn aan de kern van onze ambities. Zorgdragen voor harmonie en evenwicht. Bevorderen van zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid. Het stimuleren van daadkracht. Perspectief bieden. Het loslaten van negatieve emoties en irritatie. En het bevorderen van liefde, verzorging en tolerantie.
 
Om betekenis te geven en een steun in de rug te zijn voor  mensen die met tegenwind te maken hebben gekregen in hun leven, sluiten wij ons graag aan bij Samen voor Zeist.  Want samen kom je verder!

https://samenvoorzeist.nl/2019/11/28/nieuwe-partner-jayda-cc-samen-kom-je-verder/

Recent nieuws

Kennismaken en ontmoeten

WIJK BIJ DUURSTEDE Op donderdag 25 mei en donderdag 22 juni organiseren zorgorganisatie Jayda CC en Boerderij de Toekomst in samenwerking met sociaal natuurbedrijf ‘Natuurlijk

Lees verder »

In memoriam Aline Ruttenberg

Op 24 september 2022 is op 33-jarige leeftijd onze lieve en zeer gewaardeerde collega Aline Ruttenberg overleden. Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden

Lees verder »