MICHEL VAN ELCK

Michel heeft jarenlang gewerkt als manager in de commerciële dienstverlening voordat hij zijn passie volgde en de overstap maakte naar de zorg. Michel heeft ruime ervaring op het gebied van:

  • Klanttevredenheid
  • Personeelsbeleid
  • Projectmanagement
  • Beleidsadvisering
  • Ketensamenwerking
  • Regelgeving en risicobeheer

 

Als ik iets geleerd heb de afgelopen jaren is het wel dat je altijd je hart moet volgen. Met het werken voor Jayda CC als beleidsadviseur doe ik dat. Een zorgorganisatie met hart voor de cliënt. Waar kwaliteit van zorg altijd voorop staat. En waar zorg en ondersteuning draait om liefde, maatwerk, aandacht en warmte. Daar voel ik me enorm bij thuis en zet ik me heel graag voor in” .

Michel heeft brede kennis over zorg en welzijn en volgde op Nyenrode de opleiding zorgmanagement.