Positief over digitale ondersteuning

Cliënten van Jayda CC zijn positief over de digitale ondersteuning die zij ontvangen via het digitale platform EVIE (E-health voor iedereen). Deze digitale ondersteuning biedt Jayda CC sinds dit jaar aan naast en aanvullend op de ambulante begeleiding en coaching door middel van huisbezoeken.

Met EVIE kunnen interessante zelfhulp trainingen en modules gedaan worden over diverse thema’s als bijvoorbeeld beter slapen, omgaan met lichamelijke klachten en pijn, het verbeteren van sociale contacten en relaties, beter plannen/organiseren en concentreren, omgaan met verlies en het omgaan met gevoelens. De trainingen en modules zijn allen via het internet te volgen, waarbij de begeleider/coach van Jayda CC op afstand feedback kan geven.

Een cliënt van ambulant begeleider/coach Marlieke Habets geeft aan dat de online-oefeningen naast de reguliere begeleiding via Marlieke haar goed helpen. “De oefeningen zijn goed voor mijn lichaam. Ze helpen me te ontspannen en ik voel me minder moe na de oefening”.

Een andere cliënt van Jayda CC geeft aan EVIE een uitkomst te vinden. “Ik leer veel van alle modules. EVIE heeft me geleerd om vrienden en sociale contacten op te bouwen”.

Niet alleen cliënten maar ook medewerkers van Jayda CC zijn te spreken over EVIE. “Ik vind het een waardevolle aanvulling op de gesprekken die ik met mijn cliënten heb” aldus Marlieke Habets. Ook Projectleider Kimberley Elward van Jayda CC is enthousiast over EVIE: “Mensen hebben hiermee via hun mobiele telefoon letterlijk hulp in hun broekzak zitten. Hierdoor hebben wij als organisatie nog meer mogelijkheden om mensen – ook tussen afspraken in – te ondersteunen. Daarnaast is het programma/platform ook zeer gebruiksvriendelijk”.

Indien u meer informatie over EVIE en/of onze (digitale) dienstverlening wilt, neemt u dan s.v.p. contact met ons op via telefoonnummer 06-18223236 of door middel van het contactformulier op onze website www.jayda-cc.nl.