Vrienden maken via Jayda CC, Meanderomnium en Join us

Samen met St. Meanderomnium en St Join Us gaat Jayda CC zich in Zeist inzetten om jongeren die zich alleen voelen te coachen, te helpen om sociaal sterker te worden en in contact te brengen met andere jongeren. Hiervoor is subsidie verkregen vanuit de gemeente Zeist.

In april wordt gestart met twee groepen jongeren die om de week ’s avonds bij elkaar komen in Wijkcentrum De Koppeling. Tijdens deze avonden bepalen de jongeren, in samenspraak met de coaches van St. Meanderomnium en Jayda CC die de avonden begeleiden, welke activiteiten zij gaan doen. Van films kijken tot gamen tot andere gezamenlijke activiteiten.

De coaches – voor Jayda CC Kimberley, Sanne en Sidney – gaan de jongeren helpen met o.a. het vergroten van hun sociale vaardigheden, om meer zelfvertrouwen te krijgen en vrienden te maken.

Jongeren die zich alleen voelen en vrienden willen maken zijn van harte welkom op de avonden (gratis toegang).

Aanmelden kan rechtstreeks via de website van Join US www.join-us.nu waar ook meer informatie en ervaringen van jongeren op te vinden is.

Voor vragen staat Kimberley Elward van Jayda CC je ook graag te woord op 06-21632840.

Jongeren van 12-18 jaar komen vanaf 15-04-2021 om de week op donderdag samen van 18.30 uur tot 21.30 uur in Wijkcentrum De Koppeling aan De Clomp 1904 in Zeist.

Jongeren van 18-25 jaar komen vanaf 22-04-2021 om de week op donderdag samen van 19.00 uur tot 22.00 uur in Wijkcentrum De Koppeling aan De Clomp 1904 in Zeist.